Vákuum-os monitorrögzítők

A RAM mount piacvezető mezőgazdasági monitor rögzítések terén. Széles termékkínálatának köszönhetően mindenki össze tudja rakni az igényeinek megfelelő kivitelű, méretű és hosszúságú tartó rendszert.

A vákuum-os rögzítésű tartók előnye, hogy monitorunkat, okos eszközünket, vagy LED sorunkat számunkra ideális helyre tudjuk rögzíteni, úgy hogy az a legjobban látható legyen, kézre essen és ne takarja ki a kezelőszerveket, vagy a munkavégzéshez szükséges kilátást. A tapadókorongok minden sík, nem porózus szerkezetű anyagon rögzíthető, azonban a legjobb rögzítést plexi, vagy üveg felületen érhető el. Vákuum-os tartóink két féle kivitelben állnak rendelkezésre: 1x és 3x vákuum tapadókorongos kivitelben. A szimpla kivitelt kisebb méretű és súlyú monitorok, telefonos, vagy LED sorok rögzítéséhez, míg a 3x-os kivitelű, központosított terhelhetőségű rögzítőt nagyobb súlyú monitorok, notebook-ok, tabletek rögzítésére használhatjuk. Mindkét tartónak része a rögzítő gömb, mely a mezőgazdasági szabványoknak megfelelően 1,5" méretű.

A tűző nap és az ezzel járó magas hőmérséklet csökkenti a vákuum hatást, kérjük a felhasználókat, hogy erre fokozottan ügyeljenek.

Bruttó árak:

Szimpla vákuum-os tartó: 10950 Ft

Tripla vákuum-os tartó: 25560 Ft

*a feltüntetett ár szállítási költséget nem foglal magába