2020-01-20 12:35:49

Ha január, akkor AGROmashEXPO és ha AGROmashEXPO, akkor csapatunk biztosan kitalál valamit, hogy a gazdák kedvében járjon. Most sincs ez másként, hiszen nagyszabású téli akcióval készültünk, melyben a minőségi sorvezetőtől az RTK pontos automata kormányzásokig minden megtalálható a preferált alkalmazások közül. Az akciós csomagok összeállításakor fontos szempont volt, hogy a kedvező ár ne menjen a műszaki tartalom rovására!

Az akciós csomagok továbbra is tartalmazzák azokat a felhasználót támogató lehetőségeket, melyek egyedivé teszik a TOPCON termékeket a piacon. Mik ezek? Például a beépített magyar nyelvű súgó, mely nagy segítségére szokott lenni a kezdő felhasználóknak. Szintén nagyon népszerű az aktív távdiagnosztika, melynek segítségével szerviztechnikusaink kérdés esetén át tudják venni a Topcon kijelző képét és azt teljesértékűek kezelni ugyanúgy, mint ha a gépben ülnének, így a legtöbb kezelői kérdés és beállítási probléma (pl. csatlakozósorok pontos beállítása) rövid időn belül megoldható személyes kiszállás nélkül. A jellemző egy SIM-es megoldásokkal szemben továbbra is dualSIM RTK modemmel szereljük rendszereinket a lehető legstabilabb RTK vétel érdekében.

 

Három különböző akciós csomagot állítottunk össze, hogy mindenki megtalálja benne a területméretéhez, gépparkjához és személyes igényeihez leginkább megfelelőt.

Az első csomag egy profi sorvezető, nagyméretű, jól látható kijelzővel, mely egyben ISOBUS terminálként is használható, hiszen az akció keretein belül az ISOBUS feloldást is ajándékba adjuk hozzá. A monitor a későbbiek során fejleszthető automata kormányzás irányban, akár RTK pontosságig!

A második csomagot azok számára állítottuk össze, akik elsődlegesen az RTK pontos automata kormányzást kívánják a precíziós technológiából minél költséghatékonyabban kihasználni, mindezt minőségi eszközzel és megfelelő műszaki tartalommal, mely lehetővé teszi a későbbi fejlesztést, pl. ISOBUS munkagép vezérlést is. A kormányzási csomaghoz ajándékban adjuk a kormányzott kerekek szögállásáról visszajelzést adó kormányszögszenzort! A szenzor által a kormányzott kerekek állásáról adott visszajelzéseknek köszönhetően a kormányzási rendszer nagymértékben pontosabb munkát végez, mind a sorelsajátításkor, mind pedig a sorontartáskor.

A harmadik egy full extrás készlet, melyhez közel 1.000.000 Ft értékű ajándék opciót adunk. Ez szintén egy RTK pontosságú automata kormányzási rendszer, melyhez adjuk gratisban a kormányszögszenzort, továbbá az ISOBUS feladatvezérlést és az automatikus táblavégi fordulót is! Sőt, a System 250 rendszert vásárlóknak most egy évig díjmentes hozzáférést biztosítunk az új Topcon Agriculture Platform nevű felhő alapú adatkezelő-, tároló- és megosztó szoftverhez.

Az akció nem jöhetett volna létre a Topcon támogatása nélkül!

A részletekkel kapcsolatban keresse a Topcon termékek kizárólagos magyarországi importőrét, az AgroPilot Kft-t elérhetőségeik bármelyikén, vagy az AGROmashEXPO 3-as kapujánál lévő nagy sátorban.