2019-02-07 10:19:22

Bemutatkozik a System 230 automata kormányzási rendszer!

 

Amennyiben elérhető áron szeretne csúcsminőségű, ISOBUS képes GPS eszközre beruházni, ez az Ön lehetősége! Az akció keretein belül bemutatkozik egy valódi újdonság is, melyet mintha csak a hazai gazdálkodók igényeire formáltak volna: nagypontosságú automata kormányzás, egyszerű kezelhetőség, ISOBUS kompatibilitás, azonnali segítség.

A System 230 automata kormányzási rendszerben valamennyi TOPCON-tól megszokott és kedvelt tulajdonság megtalálható:

  • Japán műszaki termékhez méltó minőség, két év gyártói garanciával
  • 21,3cm-es kijelzőméret
  • Mezőgazdasági felhasználáshoz fejlesztett, maximálisan stabilan futó HORIZON szoftver
  • Kompakt kialakítású, nagy nyomatékkal rendelkező és villámgyors beavatkozású AES-35 kormányautomatika
  • A maximális pontosságú vonalvezetés érdekében a kormányzott kerekek szögállásáról visszajelzést nyújtó kormányszögjeladó, vagy elektronika
  • Valós idejű, aktív távsegítség, melynek köszönhetően átvehető és teljesértékűen kezelhető a kijelző képe. A funkció segítségével pillanatok alatt lehet módosítani a kormányzási értékeken, vagy éppen leellenőrizni a erő-, vagy munkagép paramétereket. A funkció az AGROmashEXPO-n élőben bemutatásra kerül, melyet vágatlanul megtekinthetnek IDE kattintva.
  • ISOBUS munkagép vezérlés
  • nem ISOBUS munkagép vezérlés (pl. permetezőgép automatikus szakaszvezérlés)

Az új, +/-2cm pontosságú Topcon System 230 RTK automata kormányzási csomag 3.600.000 Ft+ÁFA bevezető áron elérhető!

Az X23 monitor természetesen sorvezetőként is rendelkezésre áll azon gazdálkodók számára, akik egyelőre nem terveznek komplett kormányzási rendszerbe befektetni. Sorvezetőként +/-15-20cm-es sorcsatlakozási pontossággal 750.000 Ft+ÁFA áron kapható az új kijelző, mely sorvezetés mellett ISOBUS kezelőterminálnak is tökéletes!

Az újdonságok mellett természetesen továbbra is kaphatóak a jól bevált X25 és X35 monitorral szerelt automata kormányzási rendszerek és átszerelő készletek is. Valamint szoftverfrissítési lehetőségeinket is érdemes figyelembe venni, hiszen számtalan hasznos új funkció érhető el velük az X25 és X35 monitorokon, mint például az automatikus táblavégi forduló, a határvonal kormányzás, vagy a művelőút kijelzés.

Az akció 2019. március 15-éig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Az akció részleteiről érdeklődjön központi elérhetőségünkön, vagy direktben kollégáinknál:

 

Bíró János

70/8865204

Karpjuk György

70/8865200