2019-01-02 14:02:47

Az előttünk álló téli hónapok kiváló alkalmat biztosítanak arra, hogy felkészítsük gépeinket és GPS rendszereinket a szezon kezdésre. Az ilyen formán előre gondolkodó gazdálkodókat az AgroPilot Kft egy téli felkészítési akcióval kívánja támogatni törekvéseikben, hogy a szezon kezdés előtt időben és költséghatékonyan tudják kivitelezni Topcon rendszereik átvizsgálását, beállítását.

Szerviz akciónk egyik célja, hogy minden Topcon felhasználó számára elérhetőek legyenek a legújabb szoftververziókkal járó új funkciók, mint például az automatikus táblavégi forduló, vagy a határvonal kormányzás, mely által a táblahatár rögzítésével egy menetben nyomvonalat is rögzít a kormányzási rendszer, így a forgókat is robotkormánnyal lehet művelni, méghozzá pontosan a táblahatárvonal mentén, de ilyen a művelőút jelző fukció is. Az új funkciók bekerülésén kívül ISOBUS munkagépvezérlések szempontjából is fontos az eszközök szoftvereinek aktualizálása, hiszen a munkagépgyártók is folyamatosan fejlesztik szoftvereiket, mellyel GPS oldalról is lépést kell tartani a rendszer szintű kompatibilitás érdekében. További fontos szempont az is, hogy a felhasználói visszajelzésekre alapozva a meglévő rendszer elemek is folyamatos finomításon esnek át a minél pontosabb és kezelőbarátabb működés érdekében.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szoftverfrissítés előnyei:

  • munkagépvezérlési kompatibilitások aktualizálása

  • standard funkciók finomítása (pl. pontosabb területmérés)

  • új funkciók (pl. automatikus táblavégi forduló, határvonalkormányzás, művelőút megjelenítés)

Honnan tudom milyen szoftver verzió van a készülékemen?

A bal felső sarokban található Topcon ikont megnyomva egyből kiderül!

Aktuális legfrissebb verziók:

  • X14: 3.22.20

  • X30: 2.24.29

  • X25 és X35: 4.02.27

Alábbi megoldásaink közül választhat Topcon GPS rendszereinek felkészítésében:

Sorvezető felkészítési akció

Küldje be Topcon sorvezetőjét és mi elvégezzük az eszköz frissítését, illetve a kábelezés átvizsgálását, majd pedig visszapostázzuk azt Önnek.

Ár: 12.000 Ft+ÁFA mely a visszaszállítás díját is tartalmazza. Fizetési mód: utánvét.

Automata kormányzási rendszer frissítés

Küldje be automata kormányzáshoz használt Topcon monitorát és mi elvégezzük az eszköz frissítését, feljegyezzük egyedi azonosítóját és biztonsági mentést készítünk a monitoron tárolt adatokról, melyet visszaküldünk az Ön részére az eszközzel együtt. A feljegyzett egyedi azonosító segítségével pillanatok alatt tudunk díjmentes opció engedélyezési demo hozzáféréseket igényelni, például az automatikus táblavégi forduló kipróbálása céljából.

Ár: 12.000 Ft+ÁFA mely a visszaszállítás díját is tartalmazza. Fizetési mód: utánvét.

Automata kormányzási rendszer szezon előtti átvizsgálás

Amennyiben szeretné felkészülten várni a szezont és szakemberrel átvizsgáltatni Topcon automata kormányzási rendszerét ez az Ön megoldása! Kollégáink helyszíni kiszállással vállalják a kormányzási rendszerek frissítését, átvizsgálását (antenna, kormánymotor, kormányszögjeladó helyes rögzítése, kábelezés átnézése), kormányzási értékek géphez és munkatempóhoz történő beállítását, valamint a használni kívánt munkagépekkel történő beállítások elvégzését, mint pl: csatlakozósorok beállítása, munkagépvezérlés esetén a nyitási és elzárási időzítések beállítását.

Ár: 7900 Ft+ÁFA/óra, kiszállás: 160 Ft+ÁFA/km, de legfeljebb 40e Ft+ÁFA/alkalom. Vállalt határidő: 7-10 munkanap. Fizetési mód: átutalás 8 napos határidővel.

Az akció a szerviz szolgáltatásra vonatkozik, az esetleges javításokhoz szükséges alkatrészek anyag költségét nem tartalmazza.

Érvényesség: 2019. február 15

*A tájékoztatás nem teljeskörű, részletekért érdeklődjön elérhetőségeinken.

Bíró János                                                                                Karpjuk György

+3670/8865204                                                                      +3670/8865200

janos.biro@agropilot.hu                                                       gyorgy.karpjuk@agropilot.hu